Bæredygtige løsninger
Fra 2 til 10 års garanti
Gratis levering i Danmark
Kvalitetsprodukter fra kendte brands og designere

Kan ét system egentlig være mange?

Kan ét system egentlig være mange?

Og kan ét rum virke som hundrede forskellige? Eller skal centrum i et kontor altid se ens ud? Når det kommer til stykket, er de mennesker, der arbejder på kontoret, jo heller ikke ens. Vi fejrer alsidigheden og klarer balancegangen mellem reduktionen til det væsentlige og udviklingen af en utroligt bred produktportefølje – med et bestemt formål: At skabe et kreativt frirum, der ikke findes i noget lignende system.

BØR »INDIVIDUELT JUSTERBAR« IKKE GÆLDE FOR HELE KONTORET?

I vore tider er fleksibilitet et must – især, når det gælder workspace. Workspace skal især kunne én ting: være foranderligt og mobilt. Med HUB har vi udviklet en løsning, der er lige så fleksibel, som den er enkel. Eksisterende konfigurationer kan ændres individuelt takket være den tekniske adskillelse af sofa- og vægsystem. Og takket være den separate, todelte indstillings- og forbindelsesfod klares det på få sekunder. Sådan bliver chillout-området med sofa til en kvalitetsarbejdsplads med skrivebord. Præcis det, der lige er brug for. Vægsystemet består bl.a. af bagvægge, der fås i to udførelser: high og low. Her er højden på low-varianten 135 cm og på high-varianten 190 cm. Med en enkel forbindelse kan midterelementet i HUB 2 screen og HUB 3 screen sættes sammen med et kurveelement til højre og til venstre – eller efter behov blot løsnes og gemmes væk.
Vores enkeltskillevægge kan også indgå i en stærk forbindelse. På HUB screen (med indstillingsfod) gør forbindelsesstykkerne, der er anbragt på siden, det muligt at sætte to eller flere vægge sammen. I udførelsen som mobil væg HUB board hjælper fødderne med hjul, når arbejdspladsen på en let måde skal flyttes og have en variabel udformning. Til individuel udformning af rummet fås enkeltskillevæggene som high- og low-varianter.

At det kan være rigtigt sjovt at skille ad og samle, beviser bænkene på imponerende vis. Som to- eller trepersoners, med bord placeret ved siden eller i midten eller helt uden, skaber HUB bench de optimale forudsætninger for en fleksibel udnyttelse af arealet og effektivt arbejde. Samtidig er der nærmest ingen grænser for opstillings- og kombinationsmulighederne. Med opstilling som bænkerækker, i U-form eller som siddegruppe-ensemble med lænestol og skillevæg gør det heller ikke noget, hvis et møde en gang imellem varer lidt længere.

 

KAN ÉT SYSTEM EGENTLIG
VÆRE MANGE?

Og kan ét rum virke som hundrede forskellige? Eller skal centrum i et kontor altid se ens ud? Når det kommer til stykket, er de mennesker, der arbejder på kontoret, jo heller ikke ens. Med HUB fejrer vi alsidigheden og klarer balancegangen mellem reduktionen til det væsentlige og udviklingen af en utroligt bred produktportefølje – med et bestemt formål: At skabe et kreativt frirum, der ikke findes i noget lignende system.

Først og fremmest består HUB af klassiske elementer, der gør det smartere og enklere at implementere New-Work-idéen. F.eks. bagvægge og pods i forskellige højder og bredder, mobile og stationære skillevægge med medietilslutninger eller whiteboard-ophæng. Lænestole og sofaer i forskellige udførelser og en 3+ 2-hjørnevariant sørger for Interstuhl-siddekomforten. Endvidere består systemet af bænke med eller uden fralægningsområder samt forskellige sæt med sideborde.
Også i Open Space længes man efter ro – eller steder, hvor der kan skrues ned for kollegerne, så man kan koncentrere sig og nå sin maksimale præstationsevne. Med HUB kan man skabe den slags steder uden at miste storrumskontorets lethed. Med samtalemoduler, skillevægge, sofaer og en innovativ telefonboks skaber vi muligheder for at trække sig tilbage fra kontorets stress og jag.

Men også til fælles afslapning består HUB ikke kun af alsidige elementer, men også af elementer med nytænkning som f.eks. HUB swing. En gynge – ja, en gynge – der sætter gang i New-Work-idéen og skaber en helt ny form for arbejdsmiljø. Kombineret og varieret med bænke, sideborde og lænestole bliver kommunikationszonen til det vigtigste samlingspunkt på ethvert kontor.

 

 

OPLEV HØJDEPUNKTERNE VED NEWEVERYIS1

Når man altid ønsker at blive bedre, må man også jævnligt sætte det allerede kendte på nye prøver. Derfor har vi videreudviklet kontorstolen EVERY til det moderne kontormiljøs behov. Resultatet er virkelig imponerende: En fuldt polstret variant, et gennemgående farvekoncept og et nyt samt visuelt tiltalende armlæn er bare nogle af højdepunkterne ved NEW EVERY fra Interstuhl. Kontorstolen er den perfekte opdatering til bæredygtige fremtidskoncepter på klassiske arbejdspladser og i åbne kontorlokaler.

PASSER TIL DET NYE ARBEJDSMILJØ: NEWEVERYIS1

Fleksibel og modulær – simpelthen et logisk koncept. NEW EVERY indgår perfekt i moderne arbejdsmiljøer og giver plads til individuel udformning. Først og fremmest  vækker kontorstolen begejstring både i det klassiske arbejdsmiljø og i åbne kontorlandskaber.

 

SHUFFLEis1

Alle organisationer har deres egen arbejdsstil og dermed egne siddebehov. Derfor har SHUFFLEis1 som universelt stolesystem over 1.000 kombinationsmuligheder til gæster, bar og lounge. Disse varianter multipliceres med mange stoffer og farver i høj kvalitet. SHUFFLEis1 giver frihed til udlevelse af personlighed.

EN BERIGELSE FOR ALLE LOKALER: SHUFFLEIS1

Uanset om det er en bar, et gæsteområde eller en lounge – uanset om det er til møder og kurser, til cafeteria, kantine eller venteområder – uanset om det skal være gedigent ædelt eller progressivt livligt – SHUFFLE har mange ansigter. Men en ting har de alle sammen til fælles: De giver frihed og individualitet i ethvert lokale.

Tilmeld dig vores kundeklub

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke. Ved tilmelding accepteres vores privatlivspolitik.

Kundeklub