Bæredygtige løsninger
Fra 2 til 10 års garanti
Gratis levering i Danmark
Kvalitetsprodukter fra kendte brands og designere

Borde

Moderne design kollektion af borde. Dit behov, dit udtryk – vi har det hele 

Lad dig inspirere af den lækre, praktiske og ergonomiske indretning med borde af høj kvalitet. Gå på opdagelse i vores store udvalg af borde til kontoret eller til privaten. Til kontoret og virksomhederne har vi et komplet sortiment af konferenceborde, mødeborde, caféborde og loungeborde. Alt i et moderne design med god komfort og i en høj kvalitet. Flere af vores kontorborde har desuden en hæve/sænkefunktion, så du kan skifte din arbejdsstilling. Vores borde leveres af anerkendte producenter, der har mange års erfaring i produktion af borde i en super kvalitet.

Ryd valg
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

 

Til ethvert formål

Dansk Kontordesign har kontorborde, der tjener ethvert formål. Vi er leveringsdygtige i alt lige fra professionelle konferenceborde, mødeborde, caféborde, loungeborde, højborde til skoleborde og skriveborde.

Vores kontorborde kan følge dig gennem hele livet, idet vi leverer undervisningsborde til din skolegang og hæve-sænkeborde til din arbejdsplads. Vi producerer med omtanke.

Kontorborde i topkvalitet

Gennem livet tilbringer vi mange timer dagligt ved borde. Derfor er det vigtigt, at vi indretter os ergonomisk. På den måde undgås unødige skader og skavanker ved forkerte arbejdsstillinger.

Dansk Kontordesign leverer derfor undervisningsborde og skoleborde, som bidrager til korrekt arbejdsstilling allerede fra barnsben af. Til fritiden hører ligeledes et perfekt gamerbord, der både kan rumme skærm(e), tastatur, spillekonsol mv. Det hele selvfølgelig i en justerbar højde, så bordet kan vokse med dit barn samt understøtte filosofien om en dynamisk position bag skærmen.

Komplet sortiment af borde til kontoret

Til kontoret og virksomhederne har vi et komplet sortiment af konferenceborde, mødeborde, caféborde og loungeborde. Alt i et moderne design med god komfort og i en høj kvalitet. Flere af vores borde har desuden en hæve/sænkefunktion, så du kan skifte din arbejdsstilling. Vores borde leveres af anerkendte producenter, der har mange års erfaring i produktion af hæve-sænkeborde i en super kvalitet.  Vi fører 3 standardfarver sort, hvide og sølv (alu), men for de mere modige har vi også den brede farvepalet af muligheder.

Vi er sikre på, at vi har noget til lige netop din smag.

Vær opmærksom på, at jo længere tid der tilbringes ved et skrivebord, desto større krav stilles der til arbejdsbordet.

Gå på opdagelse i vores udvalg af borde, så du kan lade dig inspirere af både enkle, minimalistiske og eksklusive design til en skarp pris

Tilmeld dig vores kundeklub

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke. Ved tilmelding accepteres vores privatlivspolitik.

Kundeklub