Bæredygtige løsninger
Fra 2 til 10 års garanti
Gratis levering i Danmark
Kvalitetsprodukter fra kendte brands og designere

Konferenceborde

Klassiske og moderne konferenceborde med mulighed for innovative løsninger

Design med fleksible muligheder der understøtter både de dynamiske og konventionelle møder.Inspiration til den smarte, funktionelle og ergonomiske indretning med lange konferenceborde i et moderne, enkelt og tidsløst udseende udført i høj kvalitet.Skab et lokale med møbler, der bidrager til et produktivt møde.

Ryd valg
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Konferenceborde – find bordet, der dækker jeres behov

Gennem livet tilbringer vi mange timer dagligt ved borde. Derfor er det vigtigt, at vi indretter os ergonomisk og funktionelt. På denne måde undgås unødige skader og skavanker ved forkerte arbejdsstillinger.

Dansk Kontordesign leverer elektriske konferenceborde, så der er mulighed for at have teammøder stående, hvilket medfører en god energi og øger effektiviteten.

Til kontoret og virksomhederne tilbyder vi alt i store og lange konferenceborde, der er velegnet til seminarer, kurser og konferencer. Det klassiske konferencebord til 12 personer indgår også i vores sortiment, men vi skræddersyer også gerne bordet, så det er tilpasset jeres behov. Der er eksempelvis mulighed for valg imellem pladestørrelser, overflader, lakeringer, ben og fødder.

Af farvemuligheder fører vi de 3 standardfarver sort, hvide og sølv (alu). For de modige har vi den brede farvepalet. Vi er sikre på, at vi har noget til lige netop din smag.Så enkelt og elegant eller luksuriøst og imponerende. Vi løser alle opgaver.

Alt udføres i et moderne design med god komfort og i en topkvalitet. Bordpladernes overflader er naturligvis rengøringsvenlige, som sikrer en nem vedligeholdelse og et pænt udseende i længere tid.

Vores konferenceborde leveres af anerkendte europæiske producenter, der har mange års erfaring i produktion af borde i en høj kvalitet.

Tilmeld dig vores kundeklub

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke. Ved tilmelding accepteres vores privatlivspolitik.

Kundeklub