Bæredygtige løsninger
Fra 2 til 10 års garanti
Gratis levering i Danmark
Kvalitetsprodukter fra kendte brands og designere

Mødeborde

Moderne og funktionelle mødeborde produceret med omtanke. Dækker ethvert behov

Her finder du inspiration til den smarte, tidsløse og ergonomiske indretning med korte eller lange mødeborde i et moderne og enkelt udseende af rigtig god kvalitet. Vi har store, små, lange og smalle mødeborde, der tjener ethvert formål.

Mødeborde til både det formelle og det uformelle møde. Mødebordene passer ind i enhver indretning. Mødeborde med hæve-sænkefunktion giver mulighed for variation i formål og arbejdsstilling.

Ryd valg
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Det professionelle mødebord i topkvalitet – bordet, der dækker dit behov

Gennem livet tilbringer vi mange timer dagligt ved mødeborde. Derfor er det vigtigt, at vi indretter os ergonomisk. På denne måde undgås unødige skader og skavanker ved forkerte stillinger.

Til kontoret og virksomhederne tilbyder vi store og lange mødeborde, der er velegnet til seminarer, kurser og konferencer. De klassiske mødeborde fra 4+ til et skræddersyet bord til 72 personer er begge en mulighed i vores sortiment. Alt udføres i et moderne design med god komfort og i en høj kvalitet. Hos Dansk Kontordesign er der eksempelvis mulighed for at vælge imellem forskellige pladestørrelser, overflader, lakeringer, ben og fødder.

Bordpladernes overflader er naturligvis rengøringsvenlige, som sikrer en nem vedligeholdelse og et pænt udseende i længere tid.

Mødebordene leveres ydermere af anerkendte europæiske producenter, der har mange års erfaring i produktion af borde i en fantastisk kvalitet.

Dansk Kontordesign fører 3 standard farver sort, hvide og sølv (alu). For de modige har vi den brede farvepalet. Vi er sikre på, at vi har noget til lige netop din smag. Så enkelt og elegant eller luksuriøst og imponerende. Vi løser alle opgaver.

Tilmeld dig vores kundeklub

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke. Ved tilmelding accepteres vores privatlivspolitik.

Kundeklub