Bæredygtige løsninger
Fra 2 til 10 års garanti
Gratis levering i Danmark
Kvalitetsprodukter fra kendte brands og designere

Bordlamper

Bordlamper i klassisk moderne design udført af de største danske designikoner

En bordlampe på skrivebordet skal tilføre arbejdspladsen et godt og brugbart lys ned på det, der arbejdes med. Dette højner effektiviteten, mindsker hovedpine og træthed. Den rigtige lampe til bordet aflaster ligeledes øjnene, når der arbejdes ved computeren. Dansk Kontordesign fører bordlamper til kontoret udført af danske designikoner. Med en bordlampe fra vores sortiment opnår du en bordlampe, hvor praktisk og anvendelig belysning kombineres med hygge og stilsikker indretning.

Vi har et godt udvalg af de førende og bedste designer lamper på markedet. Under vores bordlampe kategori findes en moderne udgave af den klassiske arkitektlampe.

Ryd valg
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Bordlamper til kontor i lækkert dansk kvalitets design

Bordlamper på skrivebordet er ofte et supplement til lokalets øvrige belysning. Skrivebordslamper giver som udgangspunkt et nedadvendt, dæmpet og begrænset lys, centreret til et bestemt område på bordet. Derfor er det vigtigt, såfremt lokalet er stort, at der også er andre lyskilder eksempelvis i form af loftlamper og pendler, så hele rummet kan blive lyst op. Skrivebordslampens funktion er belysning til læsning ved bordet, computeren eller til blot at skabe en stemningsbelysning.

Bordlamper anvendes til små øer af lys ved skrivebordet, på loungeborde, skranker, reoler etc.

Dansk Kontordesign har gjort beslutningsprocessen lettere for den rigtige belysning til kontoret. Vi har nøje udvalgt bordlamper, som tjener det formål, at de kan stå præcis der, hvor et område ønskes oplyst.

Bredt udvalg

Hos os finder du designobjekter i flere størrelser, farver og design. Gå på opdagelse og lad dig inspirere under vores forskellige modeller, og læs historien om den udvalgte bordlampes tilblivelse under vores beskrivelse af vores designere.

Vores sortiment indeholder elegante designikoner skabt af Hans J. Wegner, Erik Magnussen, Jørgen Gammelgaard & Henning Koppel

Klassiske, moderne design lamper, når du vil signalere til dine omgivelser, at valget af belysning er gennemtænkt.

Tilmeld dig vores kundeklub

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke. Ved tilmelding accepteres vores privatlivspolitik.

Kundeklub