Bæredygtige løsninger
Fra 2 til 10 års garanti
Gratis levering i Danmark
Kvalitetsprodukter fra kendte brands og designere

Opbevaring

Opbevaring – innovativt design skaber fleksibilitet

Smart opbevaring ved skrivebordet kan hjælpe med at holde dit skrivebord ryddeligt og organiseret. Der er mange smarte løsninger til den elektronik, som du har på skrivebordet.

Opbevaring i form af skuffer og kabelbakker kan hjælpe med at holde dit skrivebordsområde ryddeligt og organiseret. Skuffer kan bruges til opbevaring af dokumenter, skriveredskaber og elektroniske enheder, mens kabelløsninger kan bruges til at holde kablerne samlet og organiseret. Der er mange forskellige typer af skuffer og kabelholdere, som kan bruges til opbevaring på skrivebordet.

Du kan eksempelvis bruge en smart Actiforce udtræksskuffe, som kan bruges til alt det praktiske, som du gerne vil have i hånden.

Hvis du søger en mere mobil tilgang til kontorlivet, kan du tage et kig på taskeserien ActiCase, der skaber trygge rammer for dine dokumenter og elektronik. De forskellige kufferter har forskellige funktioner, men fælles for alle er et robust aluminiumsskjold og en tårnhøj kvalitet.

Ryd valg
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kontoropbevaring – der gør dig fleksibel

Hvad enten der ønskes opbevaringsløsninger til virksomhedskontoret eller hjemmekontoret, så er det altid ideelt at anskaffe sig opbevaring, så det både giver overblik, men samtidig også skaber ro, og muligheder for, at arbejdspladsen kan have flere funktioner. Ofte skal ting findes, imens man er i gang med andre ting. Hvis alle ting har en fast plads og er indenfor rækkevidde, sparer det tid og giver ydermere potentiale for, at der kan etableres et kreativt miljø med stilrene elementer, der giver grobund for effektivitet og produktivitet .

Kontoropbevaring er en stor del af indretningen af arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt, at der skabes en behagelig, hyggelig og rar atmosfære idet vi tilbringer mange timer dagligt på kontoret.

Hos Dansk Kontordesign findes løsninger til det fleksible og mobilekontor, så du på kort tid kan pakke sammen og skifte arbejdsstation. Denne fleksibilitet gør det også nemt at skifte imellem arbejde i virksomheden, hos kunden eller i hjemmet.

COOL & LIGHT TO CARRY

WORK FROM ANYWHERE

Tilmeld dig vores kundeklub

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke. Ved tilmelding accepteres vores privatlivspolitik.

Kundeklub