Bæredygtige løsninger
Fra 2 til 10 års garanti
Gratis levering i Danmark
Kvalitetsprodukter fra kendte brands og designere

actiCase

Den hurtige skift fra den traditionelle praksis med at arbejde fra et fast kontor til et nyt problemfrit system, der giver medarbejderne mulighed for frit at vælge, hvor de vil arbejde.

Vores actiCase Collection giver dig frihed til at være forberedt og organiseret, uanset hvor du er. Dette er fremtiden!

Ryd valg
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

ActiCase – Innovativt og lækkert design der gør det nemt at være på farten

Helt ny og innovativ løsning til den fleksible arbejdsplads. Denne mobilopbevaring samler alle dine kontorejendele, så du nemt og hurtigt kan skifte arbejdsstation.

ActiCase – Mobilopbevaring i innovativt design der skaber fleksibilitet

ActiCase er en ny innovativ og fleksibel måde at skifte arbejdsstation på. ActiCase er en ny kollektion af opbevaringsmuligheder af dine kontorartikler, papirer og devices, så du hurtigt kan skifte arbejdsstation. Kodeordet for medarbejderne i dag er, at de skal være fleksible. For mange gælder det, at de skal kunne arbejde hjemme, tage på forretningsrejser, besøge kunder eller blot skifte arbejdsstation i virksomheden. ActiCase er en genial løsning til medarbejderne, hvor de har opbevaring lige ved hånden. Med actiHook monteret på dit bord, har du altid din actiCase og papirer lige ved hånden. Uden at gå på kompromis med ergonomien. Se de mange forskellige størrelser og modeller, der kan hjælpe dig i en travl hverdag.

COOL & LIGHT TO CARRY

Tilmeld dig vores kundeklub

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke. Ved tilmelding accepteres vores privatlivspolitik.

Kundeklub